



Collaborative e-platform for innovation and educational enhancement in medical engineering - CALLME

## **Kick-Off meeting Agenda**

22.11.2022., Niš, Serbia

Time	Topic	Duration	Responsible(s)
11:00-12:30	<ul> <li>Project Presentation</li> <li>Information/Bilateral contracts – General conditions</li> <li>Description of the project</li> <li>Project Partner Presentation</li> <li>Financial rules and contractual clauses</li> </ul>	1 h & 30 mins	Technical University of Cluj-Napoca / all partners
12:30-13:00	Coffee Break	30 mins	University of Nis
13:00-15:00	WP1 Presentation and discussion	24 mins	Technical University of Cluj-Napoca
	WP2 Presentation and discussion	24 mins	University of Nis
	WP3 Presentation and discussion	24 mins	Rigas Tehniska Universitate
	WP4 Presentation and discussion	24 mins	G.M Eurocy Innovations Ltd
	WP5 Presentation and discussion	24 mins	Univerzitet U Kragujevcu
15:00-16:00	Lunch break	60 mins	University of Nis
16:00 – 17:00	Kick off meeting conclusion	60 mins	All partners
19:30	Official dinner	-	University of Nis

The Venue: Faculty of Mechanical Engineering University of Niš, Aleksandra

Medvedeva 14, 18000 Niš, Serbia

Hall: 401 (IV Floor)





## Collaborative e-platform for innovation and educational enhancement in medical engineering - CALLME

## **Staff Training**

23.11.2022. – 25.11.2022, Niš, Serbia

1 <sup>st</sup> Day – 23.11.2022.			
Time	Topic	Duration	Responsible Partner(s)
10:00 – 11:00	Presentations of the day <sup>1*</sup>	30 -60 mins	All Partners
11:00-13:00	Introduction to the NEM	10 mins per each partner	University of Niš
13:00-13:30	Coffee Break	30 mins	University of Nis
13:30-15:00	Databases and its correlation with NEM	90 mins	University of Niš / Technical University of Cluj-Napoca
15:00-16:00	Lunch break	60 mins	University of Nis
16:00 – 17:00	Training discussion	60 mins	All partners

2 <sup>st</sup> Day – 24.11.2022			
Time	Topic	Duration	Responsible
10:00 – 11:00	Presentations of the day*	30 - 60 mins	All Partners
11:00-13:00	Data model for atomic learning	10 mins per each partner	University of Niš

<sup>&</sup>lt;sup>1\*</sup> All partners can choose and present some of their work, or to give a proposition about new projects. It will be strictly defined during the project meeting, and it will be like a workshop, i.e., interactive. Coffie included.





13:00-13:30	Coffee Break	30 mins	University of Niš
13:30-15:00	Model integration /NEM web platform	90 mins	University of Niš / Technical University of Cluj-Napoca
15:00-16:00	Lunch break	60 mins	University of Nis
16:00 - 17:00	Training discussion	60 mins	All partners

3 <sup>st</sup> Day – 25.11.2022.			
Time	Topic	Duration	Responsible
10:00 – 11:00	Presentations of the day <sup>2*</sup>	30 -60 mins	All Partners
11:00-13:00	NEM course creation example – P1	10 mins per each partner	University of Niš/ Technical University of Cluj-Napoca
13:00-13:30	Coffee Break	30 mins	University of Nis
13:30-15:00	NEM course creation example – P2	90 mins	University of Niš/ Technical University of Cluj-Napoca
15:00-16:00	Lunch break	60 mins	University of Nis
16:00 - 17:00	Final Conclusions	60 mins	All partners

The Venue: Faculty of Mechanical Engineering University of Niš, Aleksandra Medvedeva 14, 18000 Niš, Serbia, Hall: 607A or RC

Hall: 607A (VI Floor)

\_

 $<sup>^{2*}</sup>$  All partners can choose and present some of their work, or to give a proposition about new projects. It will be strictly defined during the project meeting. Coffie included.